Vše pro Vaše auto

Michelin COMMANDER 2 150/80 B16 77H TL/TT REINF.

ID:849199
    4 978 Kč
    6 ks
    3 dny
    14h

4 978 Kč/ks včetně DPH

4 114 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Druhá generace pneumatiky určené zejména pro choppery přináší vše, co si lze od pneumatiky tohoto druhu přát. Na základě předchozích zkušeností má nová pneumatika výrazně tužší kostru díky vysoké hustotě vyztužujících vláken. Díky tomu se deformace gumy při jízdě snižují na minimum a pneumatika mnohem lépe přenáší pohyby jezdce na silnici. Váš motocykl se tak stane ovladatelnější. Díky konstrukci vláken z lehkého aramidu neznamená jejich vyšší hustota zbytečnou váhu navíc. Propracovaný systém drážek nejen že skvěle odvádí vodu a pneumatika je tak stabilní na suchu i na mokru, ale také skvěle vypadá a podpoří tak perfektní vzhled vašeho stroje. Vysokou přilnavost zejména na mokru podporuje také technologie SRT - Sillica Rain Technology. Díky využití siliky v běhounu pneumatiky je dosaženo mnohem lepší přilnavosti na vlhkém povrchu, aniž by tím byla krácena životnost gumy. Michelin je lídrem ve využívání siliky v pneumatikách a prosazuje tuto inovaci do stále širšího spektra gum. Vaši peněženku jistě potěší velmi vysoký kilometrový průběh pneumatiky Michelin Commander 2. V testu Texas Test Fleet z roku 2011 vydržela pneumatika nájezd celých 37 tisíc kilometrů, což je dvojnásobek toho, co vydržela současně testovaná konkurence. Michelin Commander 2 je zkrátka pneumatika bez kompromisů.

Typ produktu pneumatika
Dezén COMMANDER 2
Šířka 150
Průměr 16
Profil 80
Konstrukce pneu B
Index nosnosti 77
Rychlostní index H
Sezóna pneu Celoroční
Typ vozidla Motorkové
Doplňující informace TL/TT Reinf.
RunFlat Ne
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!