Vše pro Vaše auto

Pirelli DIABLO SUPERCORSA V2 180/55 R17 73W TL ZR SP

ID:2244800
    4 516 Kč
    20 ks
    4-6 dní
    13h

4 516 Kč/ks včetně DPH

3 732 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Pirelli Diablo Supercorsa SP představuje řadu závodních pneumatik, které jsou plně homologované pro použití na silnici. Boční oblast pláště navržena pro maximalizaci styčné plochy. Přizpůsobivé chování rámu při prudkém zabrzdění. Preciznost a rychlost při průjezdu zatáčkou. Vysoce výkonné polymery zajišťují výbornou mechanickou stabilitu. Chemické komponenty s vysokou teplotní stálostí zvyšují přilnavost pneumatiky Pirelli Diablo Supercorsa SP. Větší hladká plocha po bocích pneumatiky zabraňuje prokluzování pláště.

Typ produktu pneumatika
Dezén DIABLO SUPERCORSA V2
Šířka 180
Průměr 17
Profil 55
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 73
Rychlostní index W
Sezóna pneu Celoroční
Typ vozidla Motorkové
Doplňující informace TL ZR SP
RunFlat Ne
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!