Vše pro Vaše auto

Michelin BIB MOUSSE M22 100/90 D19

ID:57334
    3 574 Kč
    4 ks
    4-6 dní
    13h

3 574 Kč/ks včetně DPH

2 954 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Náhrada za duši pro závodní účely. Michelin BiB mouse (pěnová duše) je vyráběna z buněčného butyl-materiálu a nahrazuje všechny běžně dostupné duše. Poskytuje tlak v pneumatice, který se rovná 13 psi(0,9 bar). Může být použita pouze na off-roadové pneu např. StarCross MS2, StarCross MH2, S12, M12, H12, Enduro Comp III,EnduroStar, Baja a Desert. Každé balení BiB Mouse obsahuje také tubu s gelem, proto je při montáži zapotřebí dodržet předepsaný postup, který je také součástí každého balení. BiB Mouse byl speciálně vyroben pro Off-Roadové soutěže a rychlosti až do 130km/h.Při používání nad tuto rychlost může dojít k nahromadění tepla v této pěnové duši a jejímu následnému poškození. Za žádných okolností se nedá použít pro silniční motocykly.

Typ produktu pneumatika
Dezén BIB MOUSSE M22
Šířka 100
Průměr 19
Profil 90
Konstrukce pneu D
Sezóna pneu Celoroční
Typ vozidla Motorkové
RunFlat Ne
Podskupina pneu Plnopryžová kola
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!