Vše pro Vaše auto

Continental CONTI GO 2.25/0 D16 38J TT REINF.

ID:01200060000
    848 Kč
    10 ks
    1 den
    14h

848 Kč/ks včetně DPH

701 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Diagonální pneumatika pro víceúčelové použití. Perfektní přilnavost za všech povětrnostních podmínek pro použití v průběhu celého roku. Vynikající kilometrový výkon díky nejnovější technologii směsi. Inovativní design vzorku pro rovnoměrné opotřebení a dobrý odvod vody. Vylepšená konstrukce kostry pro snadné ovládání a vysokou stabilitu. ContiGo! je městská pneumatika pro lehké motocykly. Vyznačuje se vysokým kilometrovým výkonem a velmi dobrou přilnavostí za všech podmínek díky moderní směsi běhounu. Inovativní design dezénu stvořen pro rovnoměrné opotřebení a moderní vzhled. Originální výbava Honda. ContiGo! Allaround je nově vyvinutá diagonální pneumatika pro víceúčelové použití. Perfektní přilnavost za všech povětrnostních podmínek umožňuje použití v průběhu celého roku. Pyšní se vynikajícím kilometrový výkonem zásluhou nejnovější technologie směsi. Inovativní design dezénu zaručuje rovnoměrné opotřebení a dobrý odvod vody. Vylepšená konstrukce kostry přináší snadné řízení a vysokou stabilitu.

Typ produktu pneumatika
Dezén CONTI GO
Šířka 2.25
Průměr 16
Profil 0
Konstrukce pneu D
Index nosnosti 38
Rychlostní index J
Sezóna pneu Celoroční
Typ vozidla Motorkové
Doplňující informace TT Reinf.
RunFlat Ne
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!