Vše pro Vaše auto

Bridgestone BATTLAX SC1R 90/80 D14 49P TL

ID:8035

Pozor: poslední kusy skladem!

    985 Kč
    4 ks
    2 dny
    14h

985 Kč/ks včetně DPH

814 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Dezén podobný hypersportovním vzorkům poskytuje neuvěřitelnou trakci a stabilitu v přímém směru. Široké drážky ve tvaru obráceného V zlepšují ovladatelnost a vlastnosti na mokru. Optimalizovaný úhel a rozložení drážek zajišťují vynikající stabilitu. Velká kontaktní plocha maximalizuje přilnavost pro vynikající brzdění a akceleraci. Prémiové směsi a radiální konstrukce jsou zárukou vysokého kilometrového nájezdu. Technicky zpracovaný běhoun snižuje hluk vzorku ve všech oblastech, zejména ve vysokých rychlostech.

Typ produktu pneumatika
Dezén BATTLAX SC1R
Šířka 90
Průměr 14
Profil 80
Konstrukce pneu D
Index nosnosti 49
Rychlostní index P
Sezóna pneu Celoroční
Typ vozidla Motorkové
Doplňující informace TL
RunFlat Ne
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!