Vše pro Vaše auto

Bridgestone BATTLAX S22 Yamaha 120/70 R17 58W TT ZR

ID:28520

Tento produkt již není skladem

    3 764 Kč
    5 ks
    4-6 dní
    15h

3 764 Kč/ks včetně DPH

3 111 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Vývoj pneumatiky S22 byl zaměřen na dosažení excelentních výkonů na mokru při zachování výjimečné adheze na suchu, jíž jsou pneumatiky Battlax Hypersport proslulé. Vývojáři se ve zvláštní míře zaměřili také na vnímání kontaktu s vozovkou a průjezd zatáčkou. Díky tomu si mohou jezdci maximálně užívat výkony svého silničního motocyklu. Výsledky testů dokládají vylepšení ve všech ohledech. Na suchém povrchu umožňuje nová pneumatika o 15 % rychlejší průjezdy zatáčkami. Celkové časy na kolo jsou o 1,2 % rychlejší na suchu a o 5 % rychlejší na mokru.1

Typ produktu pneumatika
Dezén BATTLAX S22
Šířka 120
Průměr 17
Profil 70
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 58
Rychlostní index W
Sezóna pneu Celoroční
Typ vozidla Motorkové
Doplňující informace TT ZR
RunFlat Ne
Homologace YAMAHA
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!