Vše pro Vaše auto

Bridgestone BATTLAX A41F Honda Africa Twin 2024 CRF1100 110/80 R19 59V TL (N)

ID:32555

Tento produkt již není skladem

    3 316 Kč
    13 ks
    4-6 dní
    15h

3 316 Kč/ks včetně DPH

2 740 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Pneumatika A41 poskytuje pocit jistoty a kontaktu, které jsou třeba ke zvládnutí většiny neuvěřitelných cest. To přináší revize její konstrukce ve snaze najít správné vlastnosti kontaktu v harmonii s vylepšenou charakteristikou skladby. Nikdy se nemusíte bát náhlého deště ani mokra. Díky přijetí 3LC pro přední i zadní pneumatiky a společně s inovativním designem vzorku běhounu a umístěním drážek zlepšuje pneumatika A41 úroveň přilnavosti za ošidných podmínek. Díky vylepšení kontaktní plochy a rozložení tlaku v kontaktní oblasti přináší A41 nejlepší vlastnosti při ovládání i pocitu z přilnutí. Robustní konstrukce pneumatiky Battlax A41 je vaší zárukou dlouhotrvajícího a konzistentního výkonu, ať vám vaše trasa přivede do cesty cokoli.

Typ produktu pneumatika
Dezén BATTLAX A41F
Šířka 110
Průměr 19
Profil 80
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 59
Rychlostní index V
Sezóna pneu Celoroční
Typ vozidla Motorkové
Doplňující informace TL (N)
RunFlat Ne
Homologace Honda Africa Twin 2024 CRF1100
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!