Vše pro Vaše auto

Continental CONTI SPORT CONTACT 5P Mercedes 255/35 R19 96Y TL XL FR

ID:03507340000
    6 172 Kč
    20 ks
    4-6 dní
    11h

6 172 Kč/ks včetně DPH

5 101 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Continental SportContact 5 - Nejnovější letní pneu od Continentalu. Špičková pneumatika, která nabízí maximální bezpečí a potěšení z jízdy pro rychlá a výkonná sportovní auta. Díky precizní ovladatelnosti a maximálnímu záběru za všech podmínek dokáže zabezpečit plný přenos výkonu sportovního automobilu na vozovku. Pneu je skvělá ve vysokých rychlostech ale také dokáže rychle zastavit, má perfektní vedení v přímém směru a výjimečnou ovladatelnost. Nejlepší adheze a maximální stabilita při zatáčení. Krátká brzdná dráha na mokré i suché vozovce.

Typ produktu pneumatika
Dezén CONTI SPORT CONTACT 5P
Šířka 255
Průměr 19
Profil 35
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 96
Rychlostní index Y
Sezóna pneu Letní
Typ vozidla Osobní a SUV
Doplňující informace TL XL FR
RunFlat Ne
Homologace Mercedes
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!