Vše pro Vaše auto

Bridgestone POTENZA S007 BMW 245/35 R20 95Y TL XL FP

ID:9910
    5 577 Kč
    20 ks
    3 dny
    15h

5 577 Kč/ks včetně DPH

4 609 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Společnost Bridgestone vyvinula model Potenza S007 speciálně pro vysokorychlostní supersportovní vozidla, která kvůli jejich sportovnímu nastavení vyžadují extrémní úroveň boční síly. Inovativní vzor obsahuje tuhé bloky vzorů pro vynikající odezvu řízení a uvolněné uchopení na suchém povrchu. Široký vnější dezén v kombinaci se speciálně vyladěnou konstrukcí kostry poskytuje maximální přilnavost v zatáčkách i při nejnáročnějších podmínkách zatížení.

Typ produktu pneumatika
Dezén POTENZA S007
Šířka 245
Průměr 20
Profil 35
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 95
Rychlostní index Y
Sezóna pneu Letní
Typ vozidla Osobní a SUV
Doplňující informace TL XL FP
RunFlat Ne
Homologace BMW
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!