Vše pro Vaše auto

Bridgestone TURANZA T005 BMW 225/40 R19 93Y TL XL ROF FP

ID:9829
    7 121 Kč
    20 ks
    4-6 dní
    13h

7 121 Kč/ks včetně DPH

5 885 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Turanza T005 je letní pneumatika pro řidiče, kteří si chtějí být jistí, chtějí mít možnost ovládat jízdu na mokrých i suchých vozovkách a pokračovat ve svém dni. Dezén pneumatiky Turanza T005 vám pomůže, abyste se cítili bezpečněji a byli připraveni na jízdu za silného deště nebo po mokré vozovce. Vysoké bloky v ramenní oblasti a velká mezera ve středové oblasti společně pracují na rychlém rozptýlení vody z povrchu pneumatiky a snížení rizika aquaplaningu. Nezávislé testy pneumatik ukazují, že Turanza T005 při brzdění a jízdě na mokré vozovce překonává ostatní přední pneumatiky. Pneumatiku Turanza T005 odlišuje od ostatních pneumatik směs, která používá NanoPro-Tech™. Tato exkluzivní technologie společnosti Bridgestone pomáhá pryži absorbovat vodu na vozovce a zlepšuje přilnavost pneumatiky za mokra. Naši technici vybrali ty nejlepší materiály, aby výkonové vlastnosti pneumatiky Turanza T005 vylepšili. Odolný polyester a ocel pod gumou posilují ovladatelnost a snižují valivý odpor, což vašemu vozidlu šetří pohonné hmoty. Tato vylepšení spolu se směsí a běhounem pomohly pneumatice Turanza T005 získat hodnocení A na EU štítku za přilnavost za mokra a hodnocení B za valivý odpor.

Typ produktu pneumatika
Dezén TURANZA T005
Šířka 225
Průměr 19
Profil 40
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 93
Rychlostní index Y
Sezóna pneu Letní
Typ vozidla Osobní a SUV
Doplňující informace TL XL ROF FP
RunFlat Ano
Homologace BMW
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!