Vše pro Vaše auto

Goodyear EAGLE F1 (ASYMMETRIC) OE Mercedes 245/35 R19 93Y TL XL FP

ID:526754
    5 030 Kč
    6 ks
    2 dny
    16h
    5 029 Kč
    6 ks
    4-6 dní
    15h

5 029 Kč/ks včetně DPH

4 156 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Díky kombinaci technologie Active Cornergrip a speciální závodní běhounové směsi vyniká Eagle F1 Asymmetric zejména v jízdních podmínkách za mokra - vhání lokální tlak do zóny rozptylu vody otevřeného běhounu. Hluboké střední drážky odvádějí povrchovou vodu, čímž je dosaženo vynikajícího držení stopy. Odváděcí kanálky na vnitřní straně pneumatiky rozptylují vodu ze spodní části pneumatiky mimo kontaktní plochu. Pneu pro motocykly, automobily a čtyřkolky.

Typ produktu pneumatika
Dezén EAGLE F1 (ASYMMETRIC)
Šířka 245
Průměr 19
Profil 35
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 93
Rychlostní index Y
Sezóna pneu Letní
Typ vozidla Osobní a SUV
Doplňující informace TL XL FP
RunFlat Ne
Homologace OE Mercedes
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!