Vše pro Vaše auto

Goodyear VECTOR 4SEASONS OE VW, FIAT, OPEL 215/60 R17 96V TL M+S 3PMSF

ID:527463
    4 756 Kč
    20 ks
    4-6 dní
    13h

4 756 Kč/ks včetně DPH

3 931 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Díky nové pneumatice Vector 4Seasons, společnost Goodyear rozšiřuje svou působnost na jakékoliv povětrnostní podmínky. Jedinečná technologie společnosti Goodyear Weather Reactive představuje výbornou schopnost přizpůsobení nejrůznějším klimatickým podmínkám, které mohou během roku nastat. Vysoká hodnocení v testech ukazují, že pneumatika Vector 4Seasons je také pohodlná, ekonomická a přívětivá k životnímu prostředí. Přizpůsobí se podmínkám na povrchu vozovky díky specifickým částem běhounu. Zajišťuje odpovídající tuhost běhounu jako funkci teploty a optimální přilnavost na všech typech povrchů. Poskytuje optimální opotřebení běhounu, odvod vody a mokrého sněhu, snižuje hlučnost.

Typ produktu pneumatika
Dezén VECTOR 4SEASONS
Šířka 215
Průměr 17
Profil 60
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 96
Rychlostní index V
Sezóna pneu Celoroční
Typ vozidla Osobní a SUV
Doplňující informace TL M+S 3PMSF
RunFlat Ne
Homologace OE VW, FIAT, OPEL
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!