Vše pro Vaše auto

Goodride ALL SEASON ELITE Z-401 165/65 R15 81T TL M+S 3PMSF

ID:6938112622091
    1 133 Kč
    20 ks
    3 dny
    14h

1 133 Kč/ks včetně DPH

936 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Všestranná pneumatika do všech podmínek - Označení 3PMSF garantuje vysoký výkon i v zimních podmínkách. Optimalizovaný design dezénu ve tvaru písmene V se zlepšeným odvodněním zabraňuje aquaplaningu a prokluzování v rozbředlém sněhu. Zvýšená tuhost bloků dezénu s velkým počtem lamel poskytuje lepší přilnavost na sněhu, jízdní stabilitu a zvýšenou bezpečnost za všech povětrnostních podmínek. Variabilní rozteč v ramenní části zajišťuje nízkou hlučnost odvalování. Chránič ráfku snižuje riziko poškození ráfku obrubníkem. Optimální kilometrový výkon zvyšuje hospodárnost jízdy. Snížený valivý odpor snižuje spotřebu paliva.

Typ produktu pneumatika
Dezén ALL SEASON ELITE Z-401
Šířka 165
Průměr 15
Profil 65
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 81
Rychlostní index T
Sezóna pneu Celoroční
Typ vozidla Osobní a SUV
Doplňující informace TL M+S 3PMSF
RunFlat Ne
Třída výrobců Budget

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!