Vše pro Vaše auto

Bridgestone BLIZZAK LM005 295/35 R19 104V TL XL M+S 3PMSF FP

ID:21748
    7 147 Kč
    4 ks
    2 dny
    14h
    5 809 Kč
    8 ks
    4-6 dní
    14h

5 809 Kč/ks včetně DPH

4 801 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Blizzak LM005 je nová zimní pneumatika určená do sněhu a mokra. Tato pneumatika bez hřebů je ideální pro mírné až střední zimní klima v Evropě. Jedním z nejlepších způsobů, jak dosáhnout přilnavosti v zimním období, je vybrat pneumatiku s drážkami určenými pro zimní podmínky. Drážky Blizzak LM005 jsou hlubší a zasazené do klikatého vzoru, aby odváděly vodu, břečku a sníh z povrchu pneumatiky a dosáhly tak její mimořádné přilnavosti na zasněžených a mokrých vozovkách. Nezávislé testy ocenily pneumatiky Blizzak LM005 hodnocením A na EU štítku — nejvyšší známkou kvality — za vynikající výkon na mokrých vozovkách. Pneumatika se zastaví rychleji a lépe přilne, protože používá technologii NanoPro-Tech™: exkluzivní technologii společnosti Bridgestone, která obsahuje záběrové částice a povlak z oxidu křemičitého pro zvýšení přilnavosti pneumatiky za mokra. Brzdění je pro bezpečnou zimní jízdu zásadní a pneumatiky se správnými lamelami — malými zářezy na běhounu — mohou mít zásadní vliv. Běhoun Blizzak LM005 obsahuje několik 2D a 3D lamel, které zvyšují její kontakt s vozovkou a zařezávají se do vrstvy sněhu a ledu pro maximální kontrolu.

Typ produktu pneumatika
Dezén BLIZZAK LM005
Šířka 295
Průměr 19
Profil 35
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 104
Rychlostní index V
Sezóna pneu Zimní
Typ vozidla Osobní a SUV
Doplňující informace TL XL M+S 3PMSF FP
RunFlat Ne
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!