Vše pro Vaše auto

Bridgestone WEATHER CONTROL A005 235/50 R18 101V TL XL M+S 3PMSF

ID:25955
    5 373 Kč
    12 ks
    4-6 dní
    14h

5 373 Kč/ks včetně DPH

4 440 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Weather Control A005 je celoroční pneumatika navržená pro všechny typy sezónních podmínek, abyste mohli jezdit se stejnými pneumatikami po celý rok. TÜV SÜD, nezávislá a důvěryhodná organizace pro testování pneumatik a kol, udělila Weather Control A005 za přilnavost za mokra nejvyšší stupeň označení EU. Výsledky testů ukazují, že zásluhou hlubokých drážek a jedinečné směsi může pneumatika rychleji zastavit a lépe přilnout k mokrým vozovkám a tím poskytnout celoročně zvýšenou bezpečnost a pohodlí. Weather Control A005 získala za svůj výkon v mírném zimním klima symbol 3PMSF (hora se třemi vrcholky a symbolem sněhové vločky). Dezén pneumatiky zajišťuje hlubokými drážkami trakci na sněhem pokrytých silnicích, zatímco vynikající přilnavost za mokra umožňuje pneumatikám podávat skvělý výkon při jízdě tajícím sněhem nebo mrznoucím deštěm. Naši technici vyvinuli Weather Control A005 s nejodolnějšími materiály pro snadné zvládnutí různých podmínek a zachování stejného vynikajícího výkonu v průběhu času. Vnitřní vrstva pneumatiky rovnoměrně distribuuje tlak a absorbuje nárazy, aby se snížilo riziko poškození pneumatiky a prodloužila její životnost.

Typ produktu pneumatika
Dezén WEATHER CONTROL A005
Šířka 235
Průměr 18
Profil 50
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 101
Rychlostní index V
Sezóna pneu Celoroční
Typ vozidla Osobní a SUV
Doplňující informace TL XL M+S 3PMSF
RunFlat Ne
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!