Vše pro Vaše auto

Grenlander COLO H01 165/65 R14 79T TL

ID:3EGL359F
    1 370 Kč
    12 ks
    4-6 dní
    14h

1 370 Kč/ks včetně DPH

1 132 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Letní pneumatiky Grenlander Colo H01 lze přiřadit k univerzálním produktům, protože splňují požadavky většiny majitelů moderních osobních automobilů. Tyto pneumatiky jsou optimálně vyváženy z hlediska jízdních vlastností, mezi nimiž stojí za zmínku spolehlivá přilnavost na mokré vozovce, přesnost a stabilita při jízdě vysokou rychlostí, dlouhá životnost a také palivová účinnost, která je v moderních podmínkách stále důležitější. Pneumatiky Grenlander Colo H01 mají symetrický dezén s originálním designem sacích drážek. Nachází se ve střední části a ve svém tvaru opakují ploutev žraloka. Tento tvar není zvolen náhodou - snižuje riziko aquaplaningu, neumožňuje rychlé opotřebení pneumatik a výrazně snižuje hladinu hluku. V ramenních oblastech pneumatik jsou navíc příčné drážky, které rovněž přispívají ke zvýšení akustického komfortu na jakémkoli povrchu, díky čemuž je jízda vozu měkčí. To také zaznamenali kupující pneumatik Grenlander Colo H01 ve svých recenzích. Tyto pneumatiky, typické pro třídu HP, nabízejí sportovní, stylový vzhled a zároveň zaručují vysoký výkon. Lze je označit za nejlepší ve svém segmentu, který patří do zlaté střední cesty, to znamená, že se nachází mezi konvenčními koly a těmi určenými pro vyšší zatížení a rychlosti.

Typ produktu pneumatika
Dezén COLO H01
Šířka 165
Průměr 14
Profil 65
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 79
Rychlostní index T
Sezóna pneu Letní
Typ vozidla Osobní a SUV
Doplňující informace TL
RunFlat Ne
Třída výrobců Budget

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!