Vše pro Vaše auto

Michelin PILOT SPORT CUP 2 Porsche 325/30 R21 104Y TL ZR

ID:940469
    14 575 Kč
    12 ks
    3 dny
    11h

14 575 Kč/ks včetně DPH

12 045 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Pneu nabízí o 50% více kol a větší rychlost díky technologiím šitým na míru vytrvalostním závodům, větší odolnost a životnost na trati, zvýšenou přilnavost na mokru, která snižuje riziko aquaplaningu. Pneumatiky disponují technologií Track Longevity 2.0 a technologií dlouhé zívodní životnosti 2.0 - pomalejší opotřebení vnějšího ramene a vnější rameno je zesílené speciální pryží vysoce odolnou vůči oděru.technologií představuje Technologie dvousložkové směsi pryže: Dvě rozdílné směsi pryže na vnější a vnitřní straně běhounu (Vnější strana: molekulární struktura elastomeru zaručuje výjimečnou přilnavost především v ostrých zatáčkách. Vnitřní strana: elastomer zvyšuje kontrolu nad řízením vozidla a přilnavost na mokrém povrchu). PILOT SPORT CUP 2 mají o 20% větší hloubku běhounu oproti předchozím generacím pneumatik CUP.

Typ produktu pneumatika
Dezén PILOT SPORT CUP 2
Šířka 325
Průměr 21
Profil 30
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 104
Rychlostní index Y
Sezóna pneu Letní
Typ vozidla Osobní a SUV
Doplňující informace TL ZR
RunFlat Ne
Homologace Porsche
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!