Vše pro Vaše auto

Bridgestone POTENZA S001 Audi 255/40 R19 100Y TL XL FP ENL

ID:5385
    4 843 Kč
    4 ks
    3 dny
    11h
    4 573 Kč
    20 ks
    4-6 dní
    14h

4 573 Kč/ks včetně DPH

3 779 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

Nejmodernější pneumatiky Potenza S001 nabízí senzační výkonnost, přesnou ovladatelnost a opravdové sportovní výkony na mokré i suché vozovce. A díky vynikajícímu komfortu a účinnosti dávají tyto pneumatiky pojmu „vysoce výkonné“ zcela nový význam. Ramenní bloky na vnější straně s vysokou přilnavostí. Velké vysoce přilnavé pevné bloky na vnější straně s poskytují v zatáčkách vynikající přilnavost. Podélná tuhost poskytuje požadovaný brzdný účinek. Pozoruhodná odezva řízení a přesnost pro vzrušující pocit z jízdy. Dokonalá stabilita ve vysokých rychlostech díky středovému obvodovému žebru. Zvyšuje podélnou tuhost pro lepší brzdný účinek a ovladatelnost. Přitom zachovává vertikální tuhost pro přilnavost v zatáčkách a jízdní komfort. Vysoký úhel příčných drážek zlepšuje odvod nadbytečné vody z oblasti kontaktní plochy s vozovkou do hlavních drážek pro zlepšení odolnosti proti aquaplaningu. Široké obvodové drážky pro účinný odvod vody. Moderní konstrukce běhounu zamezuje nadbytečné hlučnosti pneumatiky. Lehká konstrukce nárazníkových pásů pro snížení valivého odporu a pro zvýšení úspory paliva.

Typ produktu pneumatika
Dezén POTENZA S001
Šířka 255
Průměr 19
Profil 40
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 100
Index nosnosti 2 100
Rychlostní index Y
Sezóna pneu Letní
Typ vozidla Osobní a SUV
Doplňující informace TL XL FP ENL
RunFlat Ne
Homologace Audi
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!