Vše pro Vaše auto

Bridgestone DUELER H/L ALENZA E.A. Cadillac 285/45 R22 110H TL M+S

ID:8514
    7 547 Kč
    8 ks
    4-6 dní
    9h

7 547 Kč/ks včetně DPH

6 237 Kč bez DPH

Máte zájem o tento produkt?

Kontaktujte prosím přímo některý z našich autoservisů sítě Bosch Car Service.

Kopírovat odkaz do schránky
Vyhledat Bosch Car Service

Více informací a všechny parametry

BRIDGESTONE DUELER SPORT je letní pneumatika, která je vlajkovou lodí firmy BRIDGESTONE pro vozy SUV. Tato letní pneu je montována jako originální výbava například pro AUDI Q7 nebo BMW X5. BRIDGESTONE DUELER SPORT je ideální pneumatika pro bezpečnou jízdu bez rizika aquaplaningu. Pneu má skvělou přilnavost na mokré i suché vozovce. Není vhodná pro používání v nízkých teplotách nebo dokonce v mrazu. Pneu má agresivní vzhled dezénu.

Typ produktu pneumatika
Dezén DUELER H/L ALENZA
Šířka 285
Průměr 22
Profil 45
Konstrukce pneu R
Index nosnosti 110
Rychlostní index H
Sezóna pneu Letní
Typ vozidla Osobní a SUV
Doplňující informace TL M+S
RunFlat Ne
Homologace E.A. Cadillac
Třída výrobců Premiová

Vítejte ve svém Bosch Car Service

Vaše vozidlo je u nás v dobrých rukách. S více než 17 000 autoservisy Bosch Car Service ve více než 150 zemích jsme celosvětově největší nezávislou sítí autoservisů.

Spolupracujeme se společností Bosch a využíváme know-how a vybavení celosvětově největšího dodavatele náhradních dílů pro automobily. Skoro všechny renomované značky využívají ve svých nejnovějších modelech díly a technologie společnosti Bosch. Jako autoservis pro všechny značky vozidel zvládá Bosch Car Service a jeho vyškolení technici nejmodernější technologie vozidel a vždy dokážou zajistit provedení údržby, přípravy na technickou kontrolu, překontrolování vozidla, diagnostiku elektronických systémů a všechny další opravy vozidel.

Těšíme se na vaši návštěvu!